OM OSS
Graphera är en nätverksbaserad reklambyrå med rötterna rotade i en uppriktig passion för formgivning och kommunikation. Våra kunder vänder sig till oss bland annat för att få hjälp med framtagning av logotyper och grafiska profiler, kampanjer, webbdesign och bokformgivning, men även med mer kommunikationsstrategiskt arbete. För oss är samarbetet med våra uppdragsgivare och partners lika viktigt som resultatet. Som uppdragsgivare sitter du på all kunskap om ditt företag och dina kunder. Vi på Graphera kan formgivning och visuell kommunikation. Tillsammans skapar vi effektiva vägar för att nå fram genom bruset. Ingen prestige och inget krångel.

Vi har sedan starten 2011 haft förmånen att få arbeta med en rad fantastiska varumärken,  organisationer och företag som exempelvis multientreprenören Anna Benson, Axfood, Benzer Publishing, Bonnier Fakta, EditK, Informa, Kommunal, Reformklubben, RFSL, Röda Korset, Statens Fastighetsverk, Scouterna, Svensk Dagligvaruhandel, kost- och hälsorådgivare Ulrika Davidsson och Warner Bros, för att nämna några.

Graphera ägs och drivs av systrarna Johanna Bjuhr Escalante och Josefin Volkert. I Grapheras nätverk finns även några av branschens mest välrenomerade filmproduktionsbolag, fotografer, copywriters och IT-leverantörer.

Johanna Bjuhr Escalante, Art Director

Johanna har närmare tjugo års erfarenhet av grafisk formgivning och  strategiskt kommunikationsarbete. Sina skills har hon förvärvat vid Stockholms universitet och Berghs, men framförallt genom passion för formgivning, skaparlust och hårt arbete.

Telefon 070-660 92 77, mail johanna@graphera.se

Josefin Volkert, VD/Projektledare

Josefin kommer från filmbranschen där hon i femton år arbetet som platschef och location scout för bland andra SF Drama, SVT, Filmlance International och Warner Bros.

Telefon 073-967 81 29, mail josefin@graphera.se

Back to Top